ONE STATION SQUARE

Our brief was to modernise the interiors of One Station Square, an under-used 1970s office block in Bracknell, increasing its attractiveness to occupiers.

We wanted to provide something completely new for the Bracknell office market and a major contributor to this goal was the removal of the suspended ceilings to expose the ‘potted’ soffit. This creates the impression of larger spaces.

Alongside this, we devised a simple scheme of bright white paintwork, contrasting carpets, galvanized steel exposed services, new air conditioning and suspended ceiling lighting.

The space is now fully customisable, providing future occupiers with a clean, crisp, canvas for any brand to slot into.

LocationBracknell, UKYear2014 - 2015ClientBrydell PartnersCost£450,000Area4,050 sq m / 43,600 sq ft (NIA)